June 7, 2018

Over ons

 

Onze missie
Studentenbesturen het maximale uit hun bestuursjaar laten halen. Door ze te voorzien in een trainings- en coachingstraject op maat.


Onze visie

Wij geloven dat je nooit uitgeleerd bent. Maar je moet jezelf wel doelen stellen en jezelf blijven uitdagen. Wij helpen je daarbij met training en coaching. Dat doen we samen met ervaren studentbestuurders en ervaren trainers.

 

In Leiden zien we nog te vaak dat studentbestuurders aan het einde van het jaar zeiden dat ze niet het maximale eruit hebben gehaald. Dat is enorm zonde; er is immers zoveel te leren tijdens een bestuursjaar. Maar om dat te realiseren moet je jezelf wel constant uitdagen en doelen stellen. Precies dat, is wat er tijdens een druk bestuursjaar vaak bij inschiet.

Leon gaf samen met De Kleine Consultant veel trainingen aan studentbesturen. Daar zag hij dat er een veel grotere behoefte was aan trainingen. Mark zag als trainer en coach van studentbesturen en medezeggenschapsraden dat er nog veel ruimte was voor ontwikkeling. Manon heeft, als oud-bestuurder van een studentenorganisatie, de toegevoegde waarde van het ontwikkelen van (soft) skills in je bestuursjaar gezien. Ivo kan als oud-voorzitter van een grote studentenvereniging goed de verbinding leggen tussen de behoeftes van de besturen, en het trainingsaanbod.

Samen sloegen we de handen ineen en begonnen Skilled-up. Een training en coachingsbureau met als doel studentbesturen in staat stellen het maximale uit hun bestuursjaar te halen. Het unieke is dat we niet alle kennis zelf in huis hebben. Wij werken samen met oud-bestuurders en De Kleine Consultant om zo kennis en praktijk aan elkaar te verbinden. Samen ontwerpen we trainingstrajecten op maat.